Afyon Asansörlü Taşıma Hizmetleri

Şirket prensibimiz, taşınmadan önce muhakkak eşyalarınızı inceleyerek paketlemesini yapmak ve taşımasını gerçekleştirmektir. Önce eşyaları görür sonra işimizi planlar ve taşınma bütçesini bilginize sunarız. Yaptığımız keşif çalışması sayesinde taşınma günü herhangi bir eksiğimiz kalmaz ve işlerimiz istediğimiz gibi düzenli bir şekilde tamamlanır. Sorunsuz bir işlem için gerekli araç tipinin belirlenmesi, gerekli eleman sayısı ve malzemelerin temini ve asansörlü taşımacılık için gerekli şartların uygunluğu gibi bu şekilde yapılabilmektedir. Sunduğumuz randevulu sistem ile kesintisiz hizmetler sağlarız. Hizmetimizi ayağınıza getiririz, siz neredeyseniz biz oraya geliriz. Çalışma ve taşıma yetkilerimiz tam, kadrolarımız sigortalı ve kullandığımız araçlar da şirketimize aittir.

Kentsel dönüşüm işlerinin hızlanması nedeniyle gelen yoğun Asansörlü nakliye ihtiyaçlarınız için de Afyon’da en uygun asansörlü taşımacılık hizmetimizden bütçenize en uygun şartlarda ve en ekonomik fiyatlarla faydalanabilirsiniz. Sertifikalı marangozlar ile verdiğimiz evden eve taşımacılık hizmetleri ile büyük eşyalarınız gerektiği gibi sökülür, paketlenir, yeni yerine taşınır ve istediğiniz yerde yeniden monte edilerek kullanıma hazır hale getirilir. Paketlemeden ambalajlamaya, taşımadan yerleştirmeye kadar her aşamada kaliteli hizmetler sunarak müşteri memnuniyeti hedeflerimizi gerçeğe dönüştürürüz.

Afyon asansörlü taşımacılık olarak sadece evinizin içinde değil, bina içerisinde de hasar oluşmasına izin vermeyiz. Bu nedenle hemen hemen her taşınma işlemi için yük asansörü kullanmaktayız. Anahtar teslimi olarak verdiğimiz hizmetler kapsamında beyaz eşyalarınızı da yerine takar ve çalışır hale getiririz. Elbiseleriniz için getireceğimiz askılı ürün kolileri ile gardırobunuzda alınan giysileriniz koliye ve koliden de yeni dolabınıza kolayca aktarılacaktır. Sorunsuz ve kaliteli hizmetler verebilmek için gelişen teknolojilerden de gerektiği şekilde yararlanmaktayız. Sizler de bu kalitede bu fiyata bulabileceğiniz en sağlıklı hizmeti almak isterseniz firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.