Afyon Çobanlar Asansörlü Taşıma

Afyon Çobanlar Asansörlü taşımacılık hizmetimiz ile ilçede ilk asansörlü taşımacılığı gerçekleştiren firmalardan birisiyiz. Asansörlü taşıma yapmadan önce, tüm müşterilerimize taşınma öncesinde ve taşıma esnasında ne yapmamız gerekir. Daha doğrusu nasıl yapıyoruz, ne tür ekipman kullanıyoruz gibi tüm detayları sizlerle paylaşacağız.

Asansörle taşıma yapmadan önce en önemli şeylerden biri taşımanın yapılacağı yerin zemin şartlarının ve eşyanın taşınacağı dairenin asansörün kurulmasına uygun olup olmadığı gözlemlenir. Bunun haricinde, elektrik direğine yakınlık, sokağın dar olması gibi olumsuz etkenlerin olduğu yerlerde asansörlü taşıma hizmet verilememektedir.

Taşıma esnasında ise, personelimizle birlikte sözleşmede belirtilen saatte adresinize gelerek eşyalarınız ekibimizce iş bölümü yapılarak paketlenir ve hızlıca yük asansörümüzün kurulduğu odaya veya balkona çıkarılır. Aşağıda bulunan, eşyalarınızı araca yerleştiren diğer personelimizle birlikte yükünüz sorunsuzca ve çok daha kısa sürede gerçekleşir. Afyon Çobanlar ilçesinde gerçekleştirdiğimiz asansörlü nakliye hizmeti ile kendimizi Çobanlar halkına tanıtmış olduk. Sizler de Çobanlar evden eve nakliye işlerinizde asansörlü taşınmayı düşünüyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.