Taşınmadan Önce Dikkat Edilecekler

Teknik Nakliyat ekibi, hemen hemen bütün nakliye işlemlerimiz için özel olarak uyguladığımız, takip ettiğimiz planlarımız üzerine işlerimizi gerçekleştirmekteyiz. Bu işlemler doğrultusunda hangi taşımacılık işlemi nasıl yapılmalıdır? ne tür ekipman kullanılmalı? hangi personelimizi o işe tayin etmeliyiz? gibi bir çok yönlü düşünerek müşterilerimiz için hizmetin en iyisini ortaya koymayı amaçlıyoruz. Siz değerli müşterilerimiz için de bazı önerilerimiz bulunmakta.

Taşınacağınız firma biz olmak zorunda değiliz, istediğiniz firmayı seçmek sizin elinizde, fakat şu maddeleri mutlaka göz önünde bulundurmanızı tavsiye ediyoruz.

  1. Eşyalarınızı taşıyacak firma, geçekten bir nakliye firması mı? Nakliyeci gibi kendini tanıtıp komisyon karşılığı anlaşarak eşyalarınızı bilmediğiniz kişilere emanet etmeyin.
  2. Anlaşma sağladığınız firma, size ne gibi vaatlerde bulunuyor? Garanti veriyor mu? Sözleşme yapıyor mu? Eşyalarınız için sigorta yapıyor mu? tüm bu soruların cevabı evetse zaten bizim gibi işine önem veren bir firmadır. Güvenebilirsiniz.
  3. Eşyalarınızın montaj ve sökülmesinde gerekli işlemleri yapıyorlar mı?
  4. Sökülen eşyalarınızı gideceğiniz yerde tekrar montajlıyorlar mı?
  5. Eşyalarınızı asansörlü mü taşıyorlar? (firma ile anlaşmanıza bağlıdır.)
  6. Firmanın yetki belgesi mevcut mu?

ve dahası… Ülkemizde tüm bu soruların cevabına evet diyebilecek çok az sayıda taşımacılık şirketi bulunmaktadır. Bu nedenle, özellikle ilk defa taşınan müşterilerimize sesleniyoruz. Lütfen eşyalarınızı emanet edeceğiniz firmayı en iyi şekilde araştırın. En iyi evden eve nakliye hizmeti sunan firma olarak, sizlere taşımacılık alanında her türlü desteği vermeye hazırız. Lütfen detaylı bilgi için bizimle iletişime geçiniz.