Ucuza Taşınmanın Zararları

Kaliteli iş her zaman için sıradan bir işe göre daha maliyetlidir. Bunu yalnızca nakliye işinde değil, hayatın her alanında görürüz. Eşyalarınızı taşımak için en az 2012 ve üzeri model araçları olan, firmasına ait personeli ile işe giden, son sistem paketleme malzemesi kullanan bir firma ile 70 model açık kasa kamyonla yarım yamalak paketlenerek balık istifi dizilmiş eşyaların taşınması bir olur mu? Mutlaka aradaki kalitenin bir bedeli olmalı.

Bugün aldığımız bir haberi sizlere hatırlatmak istiyoruz, uydurma değil gerçek bir haberdir. Bakalım normal fiyatın yarısına nakliye hizmeti alınca neler oluyormuş…

Savcının eşyaları arasında kaçak sigara taşıdılar
UŞAK’ta durdurulan bir kamyonda arama yapan polis, İzmir’e tayin olan bir savcının eşyaları arasına habersizce gizlenmiş 80 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, ev eşyası yüklü Adana plakalı bir kamyonla İzmir’e kaçak sigara sevkıyatı yapılacağını öğrendi. İzmir- Ankara Kara yolunun Şeker Fabrikası Kavşağında dün kontrol noktası oluşturan polis, İzmir’e gelen kamyonu durdurdu. Kamyonda bulunanların “Savcı beyin eşyalarını taşıyoruz” demesine rağmen aracı kontrol eden polis, ev eşyalarının arasına gizlenmiş, koliler halinde kaçak sigaraları buldu.

Kemalöz Mahallesi pazar yerine götürülen kamyonda yapılan detaylı aramada, savcıdan habersiz eşyaların arasına gizlenen 80 bin paket gümrük kaçağı bandrolsüz sigara ele geçirildi. 

Sigaralara el koyan polis, kamyonda bulunan H.D. (20), M.Ş.A. (27) ve M.A.’yı (24) gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.Ş.A. ve M.A. tutuklandı. H.D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.